Nieuws

Bezoek leveranciers door Vitamientje

29 maart 2019


Het Vitamientje heeft dinsdag 26 maart een 2-tal bedrijven bezocht. Deze bedrijven werken nauw samen met Het Vitamientje. Ze zorgen er namelijk voor dat u voorzien bent van de beste kwaliteit producten.

Wij zoeken onze leveranciers en telers nauwkeurig uit.

Nature's Pride is leverancier van 230 unieke groente- & fruitsoorten uit 59 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. De kwaliteit van deze producten is dan ook het resultaat van vele factoren. Van de passie van de teler, de betrokkenheid van de werknemers en unieke expertise in het rijpen van fruit tot de aantrekkelijke presentatie van de producten. Zo zorgen ze ervoor dat ze de optimale kwaliteit leveren en jullie, als klanten, dagelijks grenzeloos kunnen genieten. De onrijpe producten worden verder gerijpt in cellen, zodat ze ready to eat kunnen worden aangeleverd!De producten kunt u herkennen aan het Paarse stickertje of doosje met de tekst "EAT ME" erop. Dit gaat voornamelijk om mango's, avocado's en andere exoten.


Koppert CressHet tweede bedrijf dat we bezocht hebben, is Koppert Cress. Onze hoofdleverancier voor al one cressen en specialties. Koppert Cress, een ‘miniatuurwereld’ van smaak, geur en kleur. Ook hier hebben wij veel dingen gehoord, waar we nog niet van op de hoogte waren. Zo zitten in bepaalde cressen ontzettend veel goede voedingstoffen. Zo kun je je gerecht of belegd broodje in een klap een boost geven qua smaak en eigenschappen!Voor meer informatie of producten KLIK HIER of bel +31 43 408 41 51