Ons assortiment is vers, breed en verrassend compleet

Alles wat je nodig hebt in jouw horeca-zaak

Ons assortiment is zeer uitgebreid, van luxeproducten tot basis AGF, alles heeft een uitstekende kwaliteit en is snel leverbaar. Hebben we een product nog niet? Dan doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk aan ons assortiment toe te voegen. We kopen rechtstreeks van de veiling en garanderen je op die manier het allerbeste wat vers te bieden heeft tegen de meest scherpe prijzen. Van groenten en fruit tot zuivel: Het Vitamientje is jouw partner in vers!

Ben je op zoek naar specifieke producten, of wil je een kijkje nemen in onze bestelomgeving? Dat kan! Vraag vrijblijvend een demo-account aan.

Aardappelen

De basis van iedere keuken: aardappelen, groenten en fruit (AGF). Wist je dat Het Vitamientje een eigen AGF-afdeling heeft? Elke dag worden deze producten gecontroleerd op kwaliteit en vers uitgeleverd aan onze klanten. We bewaren en vervoeren ze onder de perfecte condities. Roseval, eigenheimers of truffelaardappeltjes, geef je bestelling door voor middernacht en wij leveren het de volgende dag.

Groenten

Groenten zijn een groot onderdeel van iedere Horeca keuken. Of het nou als hoofdingrediënt of garnering is, ze zijn er altijd bij! Ons uitgebreide assortiment kleurt met de seizoenen en neemt je tegelijkertijd mee over de hele wereld. Japanse Yuzu of liever vergeten Hollandse groenten? Het Vitamientje heeft het in huis.

Fruit

Het lekkerste, sappigste en meest verse fruit vind je in ons assortiment. Van Hollandse aardbeien tot bijzondere exoten, wij maker er een fruitig feestje van!

Zuivel

Boter, melk, kaas en eieren zijn onmisbaar in de keuken en daarom hebben wij de beste merken van zuivelproducten aan ons assortiment toegevoegd. Vanuit het oogpunt van bestelgemak doen we er alles aan om dé versleverancier voor al jouw versproducten te zijn, wel zo handig toch?

Vlees

We werken samen met lokale specialisten waardoor je ook voor een mooi stuk vlees bij Het Vitamientje op de juiste plek bent. Topkwaliteit steaks, scharrelkip of heerlijk versgemalen gehakt, je kunt het allemaal bij ons bestellen.

Vis

Of het nou om gefileerde vis, gamba's of venusschelpen gaat, kies uit een zeer uitgebreid assortiment van verse visproducten en ben verzekerd van het lekkerste vers uit de zee.

Specials

Iedere maand bieden we aantrekkelijke seizoenspecials aan. De perfecte producten om mooie dagspecials of andere fijne gerechten mee te maken en dat tegen de scherpste prijzen.

Diepvries

Chill out! Hier vind je de coolste diepvriesproducten tegen ijskoude prijzen. Van houtgestookte pizzabodems tot verse diepvriesfriet, we got you.

Convenience

Tijd te kort? Bestel dan onze convenience producten. Wij hebben diverse groentemixen samengesteld en volgens sous-vide methode bereid. Kies je mix van groenten en profiteer van het gemak. Zo houd jij meer tijd over voor wat echt belangrijk is: koken voor je gasten!