Historie van 't Vitamientje

Het Vitamientje bestaat anno 2004. Destijds zijn we begonnen met een kleine verswinkel in het pittoreske Sint Geertruid, bestemd voor de particuliere verkoop. Onze basis is altijd geweest dat we het allerbeste in kwaliteit willen leveren, waardoor de vraag voor gesneden producten uit de Horeca niet lang uitbleef en onze lieftallige winkel al snel te klein werd.

In 2006 maakten we de overstap naar een bedrijfshal van 500 vierkante meter waar we vanaf dat moment onze groothandel voor de Horeca, leven inbliezen. Dankzij de nieuwe snijkeuken werd het mogelijk om aan alle vraag voor gesneden producten te voldoen en voor Het Vitamientje om zich verder te ontwikkelen.

Én dat gebeurde want tegen 2009 was het andermaal tijd om uit te breiden en zijn we verhuisd naar ons huidige pand op de Veilingsweg in Gronsveld. Ambitieus en gedreven vestigden we ons in een pand van 2000 vierkante meter met voldoende groeimogelijkheden, optimale koelcellen, opslag en een state-of-the-art snijkeuken. Ook hebben we de laatste jaren geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en moderne technologie, waardoor je bij Het Vitamientje iedere dag verzekerd bent van de beste kwaliteit producten en het hoogst haalbare bestelgemak.