Wij houden van het beste uit elkaar naar boven halen. Elkaar versterken en hierdoor groeien. We zoeken dan ook altijd de samenwerking op met lokale ondernemers. Zo werken we samen met een traditionele slager uit Sint Geertruid, een wijnimporteur uit Zuid-Limburg en vind je ook de verse frieten van een lokale Valkenburgse ondernemer in ons assortiment. Het voordeel voor jou? Dat je alles via één online platform kan bestellen, want wij regelen de rest en zorgen dat het beste wat vers te bieden heeft rechtstreeks naar jouw koelcel wordt gebracht.

Wij werken graag samen met lokale leveranciers en houden van het persoonlijke contact. Vandaar dat wij al 9 jaar voor Het Vitamientje kiezen!
De persoonlijke service en de lokale samenwerking spreekt ons het meest aan en maakt het prettig samenwerken.
Sinds onze opening zijn wij al klant bij Het Vitamientje. We weten precies wat we aan elkaar hebben!
Wederzijds begrip en oplossingsgericht handelen is het succes van onze samenwerking.
Altijd eerlijk en rechtdoorzee! Enkel het beste is goed genoeg voor ons en dit vinden wij bij Het Vitamientje.
Kwaliteit leveren en lef tonen terwijl je dat doet zorgt ervoor dat Het Vitamientje zich onderscheidt en onze samenwerking zich telkens verder blijft ontwikkelen.
Topkwaliteit en heldere communicatie: daar houden we bij Het Vitamientje echt van.
Wat wij zo ontzettend waarderen aan de samenwerking met Het Vitamientje is de heldere manier van communicatie, dit zorgt voor een krachtige werkrelatie.
Never change a winning team!